Proizvodi

Proizvodi

Od svojih proizvoda i ekspertiza izdvajamo:

Izrada: makro i poslovnih studija, ekspertiza, konsultantskih izveštaja, poslovnih planova, studija poslovnog restrukturiranja, reoragnizacija itd..
 

Priprema susreta poslodavaca i studenata (asistiranje procesa razvoja karijere).
 

Asistiranje stručne prakse kroz virtuelno praćenje tržišta.
 

EPTIS Program ekspertskog praćenja tržišta i strategije koji za se sastoji od orginalnih rešenja za istraživanje, dijagnosticiranje i kreiranje poslovne strategije za uključene firme kao klijente NIPEKS-a, odnosno korisnike EPTIS programa. Drugim rečima, ovim programom se kroz relevantne tekstove, brojke, odnose, grafike klijentima nude odgovori na pitanja kao što su: gde su sadazašto su tu, gde mogu da budu, gde treba da budu i kako tamo stići.
 

Privredni horizonti - publikacija koja ima za cilj da se kroz istraživanje i analizu glavnih segmenata makro-okruženja, te aktivnosti vlade i privrednih subjekata, dovoljno dobro odslikavaju vidici za preduzimanje privrednih aktivnosti. Pored toga, publikacija će u svakom broju uključivati i obradu odabrane aktuelne teme (rubrika ” U fokusu”).

Njena priprema baziraće se na originalnim anketnim istraživanjima i sučeljavanju njihovih rezultata sa zvaničnim podacima koje emituje Zavod za statistiku, Centralna Banka, Agencija za bankarstvo, Agencija za poslovne i informatičke poslove (APIS), te drugih organi i institucije koje se ,direktno ili indirektno, bave privredom i društvenim okruženjem.

bjelina